Sähkötyöt & sähkömies
Tampereen ja Hämeenlinnan alueilla

Sähkötyöt ammattitaidolla

Olemme sähköalan erikoisosaaja ja tarjoamme kaikki sähkötöihin liittyvät palvelut niin yksityisille kuin yrityksille. MT-Electric Oy toteuttaa sähkötyöt aina asiakkaan toiveiden ja kohteen tarpeen mukaisesti. Pystymme vastaamaan vaativiinkin tarpeisiin sähköalalta kertyneen pitkän kokemuksen ja osaamisen ansiosta. Toimipaikkamme sijaitsevat Tampereella sekä Hämeenlinnassa, mutta teemme sähkötöitä koko Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen alueella. Toteutamme sähkötyöt niin saneeraus- ja remonttikohteissa kuin uudisrakennuksissa.

Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä! Autamme suunnittelemaan ja toteuttamaan sähkötyöt tehokkaasti ja nopeasti asiakaslähtöistä palvelua unohtamatta. Palvelemme niin yksittäisiä kotitalouksia, taloyhtiöitä, rakennusurakoitsijoita kuin teollisuusalojen toimijoita.

Palvelut

  • Sähköurakointi
  • Remonttien sähkötyöt
  • Huolto- ja kunnossapidon sähkötyöt
  • Liiketilamuutosten sähkötyöt
  • Vianhaku
  • Sähkösuunnittelu
  • Sähköautojen lataus

Ammattitaitoiset sähkömiehet

Omaamme yli 20 vuoden kokemuksen sähköalalta. Sähkömiehemme tekevät sähkötyöt laadukkaasti sähkösuunnittelusta toteutukseen asti. Asiakaskuntaamme kuuluvat niin yksityiset kuin yritykset Tampereella ja Hämeenlinnassa. Sähkötyöt tulisi jättää aina sähköalan ammattilaisille, sillä virheellisesti korjattu tai asennettu sähkölaite voi aiheuttaa jopa hengen- tai palovaaran. Kääntymällä MT-Electric Oy:n ja sähkömiestemme puoleen voit olla varma lopputuloksen turvallisuudesta.

Sähkötyöt pitävät sisällään sähkölaitteiden asennukset, huolto- ja kunnossapitotyöt, vian etsinnät, sähkösaneeraukset, sähkökorjaukset sekä sähkösuunnitelmien laadinnan. Hoidamme niin yksinkertaiset pistorasioiden asennukset kuin vaativat sähkötyöt uudis- ja saneerauskohteissa. Meiltä löytyy asianmukaiset sähköluvat ja teemme sähkötyöt aina turvallisesti sekä sovitun aikataulun mukaisesti. Korjaamme ja rakennamme kiinteitä sähköasennuksia eli sähköjärjestelmiä ja sähköverkkoon liitettäviä sähkölaitteita. Kaikki sähkötyöt tehdään laadukkaasti ja luotettavasti.

Akuuteissa tilanteissa ammattitaitoiset asentajamme ja sähkömiehet voivat saapua nopeastikin paikan päälle. Yleisimmät sähköviat pyrimme mahdollisuuksien mukaan korjaamaan heti kuntoon. Huoltoautostamme löytyy kattava valikoima työvälineitä ja tarvikkeita sähkötöiden tekoon.

Sähköalan erikoisosaaja

MT-Electric Oy on Tampereella ja Hämeenlinnassa toimiva sähköalan erikoisosaaja. Tarjoamme kattavat ja laadukkaat sähköalan palvelut yksityisille sekä yrityksille. Palvelemme pienissä ja suurissa sähköalan töissä myös Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen alueella. Sähkömiehemme omaavat erityisosaamisen saneeraus- ja remonttikohteiden sähköistyksistä. Toteutamme myös uudiskohteiden sähkötyöt luotettavasti ja ammattitaidolla. Teemme työt aina sovitussa aikataulussa laadusta tinkimättä.

Sähkötöiden lisäksi tarjoamme myös sähkösuunnittelua.

MT-Electric Oy sähkömiehillä on kokemusta sähkövikojen korjauksista sekä omakotitalojen, rivitalojen ja liikehuoneistojen sähkötöistä. Meiltä sujuu niin kytkimien vaihdot kuin teollisuushallien sähköurakoinnit. Sähkömiehet palvelevat sähköalan töissä pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Toimipaikkamme sijaitsevat Tampereella sekä Hämeenlinnassa, mutta sähkömiehemme työskentelevät tarvittaessa koko Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen alueella.

Asiakkaan toiveet sekä sovitut aikataulut huomioidaan sähkötöiden toteutuksessa. Panostamme laadukkaaseen suunnitteluun kaikissa urakoissamme. Sähkömiehet huolehtivat siitä, että työ tehdään kestävästi ja turvallisesti. Olemme sähköalan asiantuntijoita ja sähkömiehemme palvelevat joustavasti isoissa sekä pienissä urakoissa. Teemme sähköasennusten lisäksi sähkölaitteiden ja sähköjärjestelmien huoltoja sekä korjauksia. Pystymme suorittamaan myös vian etsinnän ja laatimaan ehdotuksen sähkölaitteen tai -järjestelmän korjauksesta.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää palveluistamme! Laadimme yksityiskohtaiset suunnitelmat ja kilpailukykyisen tarjouksen sähkötöistä. Kauttamme saat kokeneen ammattilaisen tekemään sähkötöitä kiinteistöösi!