Sähkömies, sähköasentaja & sähköasennus Tampere

Olemme sähköasennuksiin ja vaativiin sähkötöihin erikoistunut yritys. MT- Electric Oy toteuttaa sähköasennukset asiantuntevasti ja luotettavasti Tampereella sijaitsevissa remonttikohteissa sekä uudisrakennuksissa. Teemme sähköasennukset, vianhaut ja korjaukset Tampereen lisäksi koko Pirkanmaan seudulla. Huolehdimme sähköasennusten turvallisuudesta niin yksittäisissä laitteiden asennuksissa kuin suuremmissa töissä. Jokaiselta sähköasentajaltamme löytyy sähköalan pätevyys ja kokemusta erilaisista sähköasennustöistä.

Tarjoamme kattavat palvelut sähköasennuksiin ja muihin sähköalan urakoihin. Palvelemme asiakkaita pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla ja olemme valmiita toteuttamaan vaativatkin sähköasennukset kohteen tarpeen mukaisesti. Jätä yhteydenottopyyntö meille, kun haluat sähköalan asiantuntijat sähköasennusten suunnitteluun ja toteutukseen!

SÄHKÖASENNUKSET TURVALLISESTI JA LUOTETTAVASTI TAMPEREELLA

Sähköasennukset hoidamme vankalla ammattitaidolla. Panostamme laadukkaaseen ja sujuvaan palveluun kaikissa projekteissa. Omaamme yli 20 vuoden kokemuksen sähköalalta, joten voimme kutsua itseämme jo sähköasennusten konkariksi. MT-Electric Oy tarjoaa monipuoliset sähköalan palvelut yksityisille kotitalouksille, taloyhtiöille sekä yrityksille. Toteutamme kaikki kiinteistön sähköasennukset ja tarvittaessa autamme sähköjärjestelmien vaihtamisessa. Nykyaikaisilla sähköjärjestelmillä vaikutetaan kiinteistön arvoon, asumismukavuuteen ja energiatehokkuuteen. Sähköasentajamme auttavat valitsemaan kiinteistöön sopivimmat ratkaisut ja laitteet.

Koska sähköasennuksissa tarvitaan todellista ammattitaitoa ja kokemusta, kannattaa työt jättää sähköasentajillemme. Huomioimme työssä asiakkaan tarpeet, budjetin sekä aikataulun. Laadukas työnjälki näkyy pätevien sähköasentajien toteuttamissa sähköasennuksissa. Sähköasennukset, kodin piensähkötyöt, remonttikohteet ja sähkömuutostyöt teemme samalla intensiteetillä. Sähköasentajien vahvaa osaamista pidetään yllä jatkuvalla koulutuksella ja tutustumalla säännöllisesti sähköalan muutoksiin sekä tekniikan kehitykseen.

TARVITSETKO ASIANTUNTEVAA SÄHKÖASENTAJAA?

MT-Electric Oy palvelee kaikissa sähköasennuksissa ja muissa sähköalan töissä Tampereella ja Pirkanmaan alueella. Kaikki sähköasennustyöt hoituvat kokeneilta sähköasentajiltamme ammattitaitoisesti ja luotettavasti. Sähköasentajat hoitavat pienet asennustyöt ja vikakorjaukset tarvittaessa nopealla aikataululla. Yleisimmät sähköviat saadaan korjattua jopa saman päivän aikana. Tampereen ja Pirkanmaan lisäksi tarjoamme palveluitamme myös Kanta-Hämeessä.

Tutustu kattaviin sähköalan palveluihimme ja ota yhteyttä!